LAILI: Long Cardigan With Sleeveless Maxi Dress RM 49/set Only!

Assalamualaikum dear!!
 
Jum bergaya di hari lebaran dengan koleksi super cun dari Cantik Storage (^^)
 
Kali ni Cantik Storage upload LAILI: Long Cardigan with Sleeveless Maxi Dress ye.
Boleh pakai di mana jua majlis yang anda suka, wow bestnye!
 
Set dress Laili ini adalah berasingan ye, bukan dijahit sekali, tapi dijual one set.
Yang seronoknya, long cardigan dan maxi dress ini anda boleh pakai berasingan dengan pakaian lain atau jeans kegemaran anda!
 
Laili juga boleh dipakai untuk Hari Raya yang akan menjelma nanti. Tentu seronok memakai dress yang bukan sahaja selesa, malah amat gorgeous dipandang (^^)
 
Material: Stretchable Cotton (tidak panas, selesa je masa pakai)
Saiz: Best for S-L
Ukuran boleh refer di bawah ye.
 
Cardigan:
Labuh bahu (depan) - 47 inch/102 cm
Labuh bahu (belakang) - 4 inch/102 cm
Bahu - Muat dari 12 inch hingga 15 inch
Dada - Muat dari 32 inch hingga 42 inch
Pinggang - Muat dari 24 inch hingga 30 inch
Pinggul - Muat dari 24 inch hingga 42 inch
 
Maxi Dress:
Labuh dari bahu - 53 inch/136 cm
Bahu - Muat dari 12 inch hingga 15 inch
Dada - Muat dari 32 inch hingga 38 inch
Pinggang - Muat dari 24 inch hingga 30 inch
Pinggul - Muat dari 34 inch hingga 38 inch
 
 
Harga Pengenalan Istimewa!
RM 49.00 ONLY!!!
(Harga Pasaran: RM 79-89)
(Tidak termasuk Pos Laju)
 
Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)
 
 
 
LC 1
Purple/Pink
OUT OF STOCK
 

LC 2
Brown/Yellow
OUT OF STOCK
 

LC 3
Black/Dark Turquoise
OUT OF STOCK
 


LC 4
Black/Pink
FULLY BOOKED
 


LC 5
Black/Yellow
OUT OF STOCK
 


LC 6
Black/Magenta (Purple Ribena, hehe)
OUT OF STOCK
 


LC 7
Grey/Magenta
OUT OF STOCK
 


LC 8
Brown/Black
OUT OF STOCK
 


LC 9
Grey/Dark Turquoise
FULLY BOOKED
 


LC 10
Purple/Black
OUT OF STOCK
 

Jum shopping Raya di Cantik Storage. Gedung online membeli-belah terbaik di Google! =)
 
 
 
 
 
 
 


Cantik Storage On Media

Salam 1 Malaysia =)
Mungkin agak terlambat untuk kami announce, yang Cantik Storage sudah pun mencapai tahap femes emes yakni anda boleh lihat kami di dalam Majalah Dara.com, bhahahaha.. =D
Kami sertakan beberapa gambar menarik, dan sedikit gambar di belakang tabir
Jum cuci mata dan any latest product boleh klik Facebook Page Cantik Storage here.
 







**muka tokeh versi grayscale sikit, hehehe =)
 
 
Dara.com Februari 2013

Tudung Chiffon 3 Layer Butterfly, Floral & Bubble Printed

Dapatkan Koleksi 2014 Terkini Di Sini. Cepat! Stok Terhad! Chiffon 3 Layer Dengan Material Berkualiti Tinggi. Klik Sahaja Di Sini FB Cantik Storage. Free Pos Laju! Jualan Pra-Ramadhan.


Assalamualaikum wbt.
Kali ini, Cantik Storage tampil dengan koleksi eksklusif.
Tudung Chiffon 3 Layer dengan corak rama-rama, english floral dan bubble printed adalah trend paling terkini. Koleksi seumpama ini adalah sangat eksklusif ye.
Perincian produk adalah seperti berikut:
Awning full cup, bahagian dalam adalah Thai Silk, manakala bahagian luar adalah chiffon berkualiti.
Printed layer (rama-rama, english floral dan bubble) adalah Indian Chiffon gred AAA
Layer kedua dan ketiga turut menggunakan chiffon berkualiti, bukan jenis georgette yang kasar tu ye.
Labuh 11-12" (inci)
Saiz M
Kualiti produk ini dijamin puas hati dan berbaloi mendapatkannya untuk jadi koleksi wajib anda.
Kesemua koleksi adalah sangat sangat sangat cantik in real! Dijamin puas hati (^^)
Cepat isi order form, jangan tunggu lagi..

Harga Istimewa Cantik Storage:
RM 89.00 sahaja!
(Buy 2 pcs & above, RM 85 only!)
FREE Pos Laju (Within Malaysia)
FREE Exclusive Brooch
FREE Safe Packaging (supaya awning tak patah)
Saiz M

TERA 1 ~ sangat cantik!
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 2
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 3
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 4 ~ sangat cantik in real!!
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 5
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 6
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 7
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 8
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 9
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 10
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 11
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED


FLORAL 12
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED
FLORAL 13
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

SWEET 14
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

BUBBLE 15
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED


LIKE Page Cantik Storage ye. Hanya klik di sini http://www.facebook.com/CantikStorage
Terima kasih semua


RESTOCK!!..::Bellina::..Long Sleeve Lace Peplum Dress

Assalamualaikum wbt =)
Peplum in da house!!
Kami dah restock semula lace peplum ni!
 Bellina: Long Sleeve Lace Peplum Dress (top sahaja, tidak termauk printed maxi skirt. untuk melihat printed maxi skirt, sila klik di sini)
Peplum memang tengah trend sekarang kan, tambah pulak nak cari warna dan design yang cantik memang tersangat lah susah dan yang penting, harga murah, betul idak? Hehe =)
Material: Embossed Cotton + Lace
(untuk si muslimah yang gojes, perlu pakai inner ye sebab bahagian tangan material dia adalah lace)
Kenapa 'embossed cotton' saya tulis?
Sebab kain cotton ni, corak dia timbul.
Oh ya! Material cotton ni stretchable ye, boleh tarik-tarik gitu..
Bellina Long Sleeve Lace Peplum Dress ni hanya sesuai untuk gadis bertubuh kecil sahaja, S hingga M.
Amat sesuai digayakan bersama maxi skirt, pallazo, dan skinny jeans.

Ukuran seperti berikut ye:
Labuh dari bahu ke bawah: 22 inch
Bahu: Dari 12-13 inch
Labuh tangan: 21.5 inch
Ukur Lilit Dada: Dari 30-34 inch
Pinggang: Dari 28-35 inch
Pinggul: Dari 32-35 inch

Harga hanya: RM 49.00 termasuk Free Pos Laju!
Iye, FREE POS LAJU, u'ollz!!
Hepi hepi hepi!!
Setiap kod adalah terhad. Jum cuci mata dulu ye.

Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)

Oh ye, Cantik Storage ada sesi photoshoot dengan majalah Dara.com, untuk edisi Februari 2013.
Ni gambar model pakai Bellina Lace Peplum ye   ^ ^  xoxo, spread the news girlz, aha!



Jum Shopping! ^ ^
BEL 1
OUT OF STOCK



BEL 2
OUT OF STOCK



BEL 3
AVAILABLE



BEL 4
AVAILABLE



BEL 5
AVAILABLE



BEL 6
AVAILABLE



BEL 7
OUT OF STOCK



Jangan lupa LIKE kami di Facebook Cantik Storage ye.
Jum shopping di Cantik Storage!!


Kayla: Plain Cotton Peplum (Size Fit From S-L)

PEPLUM FEVER!!

Assalamualaikum semua.
Kali ni Cantik Storage upload Kayla: Plain Cotton Peplum.
Material: Cotton Sedap, lembut dan stretchable.
Semua warna disertakan sekali dengan ribbon kat belakang baju.
Can fit up to L size , bestnye!! ^ ^

Ukuran seperti berikut:
Panjang Lengan: 75cm
Dada: 43cm
Pinggang: 39cm
Ukur lilit bawah lengan: 21cm

Stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat. Jum isi Order Form, takut sold out ye dear.

Harga cuma RM 46.00 termasuk PosLaju
(Price only RM 46.00 including Free PosLaju)

KAYLA 1 - OUT OF STOCK


FULLY BOOKED


KAYLA 3 - OUT OF STOCK


KAYLA 4 - OUT OF STOCK



KAYLA 5 - OUT OF STOCK


KAYLA 6 - OUT OF STOCK

Feel free to follow us on our Facebook Page & Twitter Cantik Storage.
Thanks for shopping at Cantik Storage!
Mmmmuah!! ^ ^