RESTOCK!!..::Bellina::..Long Sleeve Lace Peplum Dress

Assalamualaikum wbt =)
Peplum in da house!!
Kami dah restock semula lace peplum ni!
 Bellina: Long Sleeve Lace Peplum Dress (top sahaja, tidak termauk printed maxi skirt. untuk melihat printed maxi skirt, sila klik di sini)
Peplum memang tengah trend sekarang kan, tambah pulak nak cari warna dan design yang cantik memang tersangat lah susah dan yang penting, harga murah, betul idak? Hehe =)
Material: Embossed Cotton + Lace
(untuk si muslimah yang gojes, perlu pakai inner ye sebab bahagian tangan material dia adalah lace)
Kenapa 'embossed cotton' saya tulis?
Sebab kain cotton ni, corak dia timbul.
Oh ya! Material cotton ni stretchable ye, boleh tarik-tarik gitu..
Bellina Long Sleeve Lace Peplum Dress ni hanya sesuai untuk gadis bertubuh kecil sahaja, S hingga M.
Amat sesuai digayakan bersama maxi skirt, pallazo, dan skinny jeans.

Ukuran seperti berikut ye:
Labuh dari bahu ke bawah: 22 inch
Bahu: Dari 12-13 inch
Labuh tangan: 21.5 inch
Ukur Lilit Dada: Dari 30-34 inch
Pinggang: Dari 28-35 inch
Pinggul: Dari 32-35 inch

Harga hanya: RM 49.00 termasuk Free Pos Laju!
Iye, FREE POS LAJU, u'ollz!!
Hepi hepi hepi!!
Setiap kod adalah terhad. Jum cuci mata dulu ye.

Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)

Oh ye, Cantik Storage ada sesi photoshoot dengan majalah Dara.com, untuk edisi Februari 2013.
Ni gambar model pakai Bellina Lace Peplum ye   ^ ^  xoxo, spread the news girlz, aha!



Jum Shopping! ^ ^
BEL 1
OUT OF STOCK



BEL 2
OUT OF STOCK



BEL 3
AVAILABLE



BEL 4
AVAILABLE



BEL 5
AVAILABLE



BEL 6
AVAILABLE



BEL 7
OUT OF STOCK



Jangan lupa LIKE kami di Facebook Cantik Storage ye.
Jum shopping di Cantik Storage!!