RM 5 SAHAJA!!

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera buat semua pengunjung Cantik Storage.
Kali ni nak upload Shawl Cotton Leopard
Harga RM 5.00 sahaja untuk sehelai.
(tidak termasuk kos Pos Laju)
Murah je sebab nak habiskan stock.
Berkenan? Isi Order Form ye :)
Jum Shopping!!

 1 Tone
OUT OF STOCK


OUT OF STOCK


Cepat-cepat grab item yang anda berkenan di hati. Isi Order Form ye.
Makaseh semua..!!!

CLEARANCE SALE! SUPERB MURAH!

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera buat pengunjung Cantik Storage 
Lama tak jumpa, kan? Hehe...sorry sangat2 sebab kesihatan tak mengizinkan.
Terima kasih banyak-banyak buat anda semua sebab masih menyokong Cantik Storage.
Kali nie, nak buat CLEARANCE SALE!
Harga superb murah, dijamin.
Silakan pilih kod kesukaan anda, dan isi Order Form yek.
Jum shopping..!!!

Syria Arab Polos Timbul & Koyak Denim Cotton rekaan butik Fazli Ferina yang sungguh elegan dan limited.
Paling best material kali ini ialah fabrik cotton yang tidak panas, lembut..sangat berkualiti tinggi!! Bila pakai ia jatuh dan terletak cantik. Jahitan seperti yang anda lihat, sangat kemas dan berkualiti butik.
Lagi satu, awning (sama ada denim atau cotton) dijahit dua lapis dan panjang sampai ke bawah pipi membuatkan muka kita kelihatan tirus.. Special untuk anda yang bermuka bulat! Macam saya, hehe (^_^)
Koleksi kali ini memang sangat best ketika memakainya. Kenapa best? Sebab senang nak pakai, senang nak basuh dan senang nak lipat atau gulung tanpa risau awning patah, yeaa!!
Saiz M - menutup dada
Harga special kami hanya RM 32.00  RM 20.00 sahaja sehelai!!
tidak termasuk kos penghantaran Pos Laju

SAP 03, 05 & 06 - Sold

Shawl Segi Tiga atau Tudung Rose Morocco With 3 Roses ye.
Ada 3 warna yang available.
Harga special kami hanya RM 20.00 RM 10.00 sahaja sehelai!!
tidak termasuk kos penghantaran Pos Laju

SRM 04, 17 & 18- Sold



Satin Shawl 3 Tones!
Material: 60% Polyester, 40% Silk
Sangat selesa dan lembut dipakai.
Harga special kami hanya RM 16.00RM 5.00 sahaja sehelai!!
tidak termasuk kos penghantaran Pos Laju

SST 01 & 02- Sold


Cepat-cepat grab item yang anda berkenan di hati. Isi Order Form ye.
Makaseh semua..!!!

Syria Arab Polos Denim Cotton Limited Edition

Assalamualaikum semua =)

Kali ni nk update new stock dan pertama kali di Cantik Storage, iaitu
Syria Arab Polos Timbul & Koyak Denim Cotton rekaan butik Fazli Ferina yang sungguh elegan dan limited.
Ada dua material:
1) cotton koyak-koyak yang mempunyai dua lapisan
2) cotton emboss (timbul) bunga ros dan corak abstrak

Paling best material kali ini ialah fabrik cotton yang tidak panas, lembut..sangat berkualiti tinggi!! Bila pakai ia jatuh dan terletak cantik. Jahitan seperti yang anda lihat, sangat kemas dan berkualiti butik.

Lagi satu, awning (sama ada denim atau cotton) dijahit dua lapis dan panjang sampai ke bawah pipi membuatkan muka kita kelihatan tirus.. Special untuk anda yang bermuka bulat! Macam saya, hehe (^_^)

Koleksi kali ini memang sangat best ketika memakainya. Kenapa best? Sebab senang nak pakai, senang nak basuh dan senang nak lipat atau gulung tanpa risau awning patah, yeaa!!

Saiz M - menutup dada
Harga special kami hanya RM 32.00 RM 20.00 sahaja sehelai!!
(Harga butik ialah RM 48.00)

 SAP 01
awning dan body = cotton
cotton corak timbul
adorable!!
OUT OF STOCK


 SAP 02
awning dan body = cotton
cotton koyak-koyak, sungguh cun!
OUT OF STOCK


 SAP 03
awning dan body = cotton
cotton koyak-koyak, must have item
kaler purple sikit
OUT OF STOCK


 SAP 04
awning dan body = cotton
cotton koyak-koyak, elegant!
OUT OF STOCK


 SAP 05
awning = denim
body = cotton
corak bunga ros timbul, elegant!
kaler black denim
OUT OF STOCK


 SAP 06
awning = denim
body = cotton
cotton koyak-koyak, cun sesangat!
OUT OF STOCK


SAP 07
awning = denim
body = cotton
cotton koyak-koyak, superb cun!
kaler brown sikit..
OUT OF STOCK


Pashmina Satin 4 Tones

Assalamualaikum wbt wat semua (^_^)

Buat julung-julung kalinye, kami di Cantik Storage menjual koleksi Pashmina, uuuoooo..
Pashmina ini ialah Pashmina Satin 4 Tones.
Materialnya tersangat lah lembut, ringan, sejuk dan terletak cantik ketika dipakai.
Amat berbeza dengan material pashmina biasa di luar sana.

Pashmina satin ni boleh pakai both side, so berbaloi-baloi jika rembat satu, apatah lagi 2 lai =)
Contoh seperti kod PS 02 ye

Saya first time pakai pashmina tau, terus tergoda dan tertawan, hihi =)
Pasni nk tambah koleksi Pashmina lagi dlm Cantik Storage, boleh tak? 

Okay, harga gempak gegar cuma RM 19.00 untuk sehelai.
(tidak termasuk kos penghantaran ye)

Berminat?? Cecepat isi Order Form ye (^_^)

 PS 01
Purple-Grey-Pink-Cream
(base dark purple)
OUT OF STOCK




 PS 02
Pink-Grey-Red-Black
(base pink)
OUT OF STOCK



 PS 03
Black-Grey-Brown-Cream
(base black)
OUT OF STOCK


 PS 04
Mint Green-Black-Pink-White
(base mint green)
OUT OF STOCK


 PS 05
Soft Grey-Green-Cloudy Blue-Navy Blue
(base greenish grey)
OUT OF STOCK


 PS 06
Cream-Dark Brown-Black-White
(base white-grey)
OUT OF STOCK


 PS 07
Grey-Khaki-Purple-Marron
(base maroon)
OUT OF STOCK




 PS 08
Dark Purple-Dark Grey-Red-Black
(base dark purple)
OUT OF STOCK



PS 09
Cream-Dark Brown-Pink-Grey
(base white-grey)
OUT OF STOCK

Satin Shawl 3 Tones

Assalamualaikum wbt wat semua gojes-gojes yg berkunjung ke Cantik Storage, hehe =)
Lama kan Cantik Storage menyepi.. keje banyak dek non, x menang tgn.
Tapi kali ni banyak benda baru kitaorg nk upload tau.
So, singgah selalu kat blog dan Facebook Cantik Storage ye.

Produk bulan ni, Satin Shawl 3 Tones!
Material: 60% Polyester, 40% Silk
Sangat selesa dan lembut dipakai.

Harga mesra pelanggan kami cuma  RM 16.00 RM 5.00 sehelai je
(tidak termasuk kos penghantaran)

Stok Terhad. Sape Cepat Dia Dapat (^_^)
Isi Order Form ye, senang, ringkas dan menjimatkan (^_^)


 SST 01
Blue Turqoise-Baby Blue-Blue
OUT OF STOCK


 SST 02
Maroon-Pink-White
OUT OF STOCK


 SST 03
Black-Grey-White
OUT OF STOCK


 SST 04
Brown-Orange-Cream
OUT OF STOCK


 SST 05
Moss Green-Fuschia-Brownish Green
OUT OF STOCK


SST 06
Pale Green-Green-Dark Green
OUT OF STOCK

Shawl Segi Tiga Rose Morocco 3 Roses - 3rd Batch!

Assalamualaikum wbt buat semua gorgeous di luar sana =)
Kali nie, seperti yg dijanjikan, Cantik Storage datang dengan restock Shawl Segi Tiga atau Tudung Rose Morocco With 3 Roses ye.
Dua batch sebelum ni, saya guna istilah Tudung Rose Morocco, tapi tak sesuai sebab ramai yang sangka ianya tudung pakai siap.
Actually, produk ni ialah Shawl Segi Tiga ye (^_^)
Ada banyak warna ye, dan banyak warna baru..!!
Setiap kod hanya ade sehelai. So sape cepat dia dapat ye =)

Hraga mesra pelanggan kami cuma RM 20.00 RM 10.00 sahaja!
(tidak termasuk kos penghantaran ye)

Berminat, dengan kadar segera jum-jum isi Order Form ye (^_^)
(warna mungkin berubah kerana penataan cahaya)


SRM 01
Pale Pink
OUT OF STOCK



SRM 02
Pink Terang
OUT OF STOCK


SRM 03 (bunga lain sikit dari SRM 02-kaler sama)
Pink Terang
OUT OF STOCK


SRM 04
Red
OUT OF STOCK


SRM 05
Actually dia purple, tapi pucat..tapi bukan maroon ye..
Sorry, colour x dapat nak identified.. :p
OUT OF STOCK


SRM 06
Purple
OUT OF STOCK



SRM 07
Peacock Blue
OUT OF STOCK


SRM 08
Royal Blue
OUT OF STOCK


SRM 09
Medium Mint Green
OUT OF STOCK


SRM 10 (bunga beza dengan SRM 09)
Medium Mint Green
OUT OF STOCK


SRM 11
Navy Blue
OUT OF STOCK



SRM 12
Dark Brown
OUT OF STOCK


SRM 13
Dark Brown
OUT OF STOCK


SRM 14
Yellowish Brown
OUT OF STOCK


SRM 15
Yellow Mustard
OUT OF STOCK


SRM 16
Light Grey
OUT OF STOCK


SRM 17
Grey
OUT OF STOCK


SRM 18
Cream
OUT OF STOCK


SRM 19 
Cream
OUT OF STOCK


 SRM 20
Horlicks
OUT OF STOCK


 SRM 21
Black
OUT OF STOCK


 SRM 22 (beza ngan SRM 21 ialah tang bunga)
Black
OUT OF STOCK


 SRM 23
Black
OUT OF STOCK


SRM 24 (tak sama ngan SRM 23 ye)
Black
OUT OF STOCK