Husnaa: Printed Maxi Skirt Trend Fesyen 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Update kali ni ialah Husnaa: Printed Maxi Skirt.
Skirt ini mengikut aliran fesyen semasa di mana mainan warna-warna terang menjadi trend 2013.
Material ialah Cotton Lycra, kain elok je jatuh terletak.
Ada 4 pilihan corak.
Stok terhad, siapa cepat dia dapat.

Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)
 
Harga: RM 49.00 termasuk Pos Laju
(Price: RM 49.00 including Pos Laju)
 
Jum shopping di Cantik Storage!!
 
HUSNAA 1
OUT OF STOCK

 

HUSNAA 2
AVAILABLE

 

HUSNAA 3
OUT OF STOCK

 

HUSNAA 4
AVAILABLE


ANTARA SELEBRITI YANG MENGGAYAKAN PRINTED MAXI SKIRT IALAH

 


Shawl Half Moon Sakura

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga kitaorang upload gambar half moon sakura ni..hehe
Kali ni kami datangkan Shawl Half Moon Sakura khas untuk anda.
Ada 10 warna super gojes, dengan taburan manik yang sungguh cantekqz!
Material: Soft Chiffon
Measurement: 1.5 x 0.6m (anggaran)

Harga hanya RM 75.00 RM 35.00 ONLY!!
(tidak termasuk Pos Laju)
Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)
Jum shopping di Cantik Storage. Blog bershopping pilihan anda! (^__^)
HM 01
OUT OF STOCK

HM 02
OUT OF STOCK
last piece..!

HM 03
OUT OF STOCK

HM 04
OUT OF STOCK

HM 05
OUT OF STOCK

HM 06
OUT OF STOCK

HM 07
OUT OF STOCK

HM 08
OUT OF STOCK

HM 09
OUT OF STOCK

HM 10
OUT OF STOCK




Teaser

Zura Lace Chiffon Shawl
 
Material: very very very soft chiffon
 
10 colours
 
enjoy your eye candy

 
 
 

Baju Kurung Pahang Polkadot RM 45 (Free Pos Laju)

Assalamualaikum semua!
Kami tampilkan Baju Kurung Pahang Polkadot, dengan harga istimewa sempena Raya.
Material English Cotton
Kain stail kipas, takde kain belah tepi ye =)
Harga istimewa Cantik Storage bagi:
RM 45.00 & Free Pos Laju!!
Kami menyediakan saiz dari S sehingga XL.
Jum shopping kat sini, InsyaAllah dijamin berbaloi-baloi..!


 
BKP 01
Soft Blue
 S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold




BKP 02
Pink
 S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold




BKP 03
 Soft Orange
 S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold




BKP 04
 Soft Green
S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold




BKP 05
 Sky Blue With White Polkadot
 S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold




BKP 06
 Hot Pink With White Polkadot
 S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold



BKP 07
 Dark Blue With White Polkadot
 S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold




BKP 08
 Hijau Pucuk Pisang With White Polkadot
S - Sold
M - Sold
L - Sold

XL- Sold


Terima kasih kerana sudi membeli-belah di Cantik Storage.
Harap saudara saudari boleh datang lagi =)
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin,
Ikhlas dari kami di Cantik Storage.

Tudung Bawal Obama 2 Tones

Assalamualaikum semua!
Waah!! Tudung Bawal Obama semakin mendapat tempat di hati gugurl sekarang ek =)
So kali ni CS persembahkan Tudung Bawal Obama 2 Tones ye!
Amat-amat terbaru di pasaran.
Rasanya ramai lagi yang tak jual produk ni.
Ada banyak warna yang menarik hati.
Cuci mata dulu, kalau dah berkenan jum cepat-cepat rembat taw.
Setiap kod hanya ada sehelai, kecuali dinyatakan.
Material cotton.
Lebar 43 inci, sama macam bawal obama lain kat pasaran.
Harga super gojes: RM 14 sahaja!!



Blue Turqoise
Out Of Stock

Blue
Out Of Stock

Green Turqoise
Out Of Stock

Teal
Out Of Stock

Purple
Out Of Stock

Grape Purple
Out Of Stock

Magenta
Out Of Stock

Dark Pink
Out Of Stock

Pink
Out Of Stock

Red
Available

Super Red
Out Of Stock

Moss Green
Available

Lime
Out Of Stock

Black
Out Of Stock

Grey
Out Of Stock


Dark Brown
Out Of Stock

Cream
1 More Available

Out Of Stock

Orange
Available


Cantik-cantik kan semua colour tudung kali ni?
So apa lagi, cepat-cepat order sebelum kehabisan stok ye =)
Just klik link di atas ye =)

Terima kasih kerana berkunjung ke Cantik Storage.
Jemput singgah selalu!

Tudung Bawal Obama Polkadot & Printed

Assalamualaikum semua.
Kali ni CS datang dengan Tudung Obama Polkadot & Printed ye.
Material cotton.
Bidang 43 inci, sama dengan bawal obama lain yang ada kat pasaran.
Cuci mata dulu yea. Kalau berkenan, silakan isi Order Form =)
Please, say no to Backout Buyers.
Luv u'ollz!
Harga: RM 10 sahaja (tidak termasuk pos laju)

TBP 01
Available

TBP 02
Available

TBP 03
Out Of Stock

TBP 04
Available

TBP 05
Available

TBP 06
Out Of Stock

TBP 07
Out Of Stock

TBP 08
Out Of Stock

TBP 09
Out Of Stock

TBP 10
Out Of Stock



Jum shopping kat Cantik Storage
Jangan lupa lawat page Facebook kami dan menangi shawl secara PERCUMA..!!
Terima kasih kerana berkunjung ke Cantik Storage ye.
Jemput datang lagi =)