Shawl Cotton Plain

Assalamualaikum wbt
Kali nie Cantik Storage upload beberapa produk baru sempena Julai 2011.
Ramai yg request shawl ni.
So, tadaaa.. Shawl Cotton Plain.
Ada sepuluh helai yg plain, dan ada sepuluh yang plain jugak, tapi ada stripe senget kat hujung, cantik! (^_^)
Material adalah dari jenis cotton, tidak panas dan lembut.
Kain jenis ni amatlah best ketika memakainye, sama ada dengan inner atau pun pakai macam tu je.
Harga kami adalah yang termurah di pasaran, hanya

RM 13.00 sahaja sehelai!

Berminat? Jangan tunggu lama-lama, jum isi Order Form sekarang..
Cepat rembat sebelum kehabisan stok ye (^_^)
(tidak termasuk inner dan kos penghantaran)
Tak mau cakap banyak-banyak, jum tengok shawl cotton plain yang ada (^_^)


 SCP 01
Sky Blue
OUT OF STOCK

 SCP 02
Light Violet
OUT OF STOCK


 SCP 03
Navy Blue
must have item
OUT OF STOCK

 SCP 04
Purple
OUT OF STOCK

 
 SCP 05
Soft Pink
OUT OF STOCK
 SCP 06
Peach
OUT OF STOCK


 SCP 07
Orange
OUT OF STOCK

 SCP 08
African Violet
must have item..recommended!
OUT OF STOCK
 SCP 09
Black
OUT OF STOCK


 SCP 10
Teal
OUT OF STOCK

 SCP 11
Light Brown
OUT OF STOCK

 SCP 12
Shocking Pink
OUT OF STOCK

 SCP 13
Grey
OUT OF STOCK
 
 SCP 14
Black
OUT OF STOCK

 SCP 15
Olive
OUT OF STOCK

 SCP 16
Light coral
OUT OF STOCK

 
 SCP 17
Dark Brown
OUT OF STOCK


 
 SCP 18
Royal Blue
superb gojes! must have item
OUT OF STOCK

 SCP 19
Light Purple
cun!
OUT OF STOCK

 SCP 20
Cream
OUT OF STOCK


 
SCP 21
Shocking Peach
OUT OF STOCK