Tudung Denim Ala Pearl Haya. TerHOT Di Pasaran!!

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera
Kali ni Cantik Storage datang dengan produk terbaru
Tudung Denim Ala Pearl Haya..aaaaaa!!!
Seperti yg kita sedia maklum, tudung denim memang dh jadi trend dh sekarang nie
Mana-mana i pegi semua pakai tudung denim
Stok sedia ada ni CS main campur-campur je
Sebab dh rambang mata nk milihnye..
So, apa lagi..jum cuci-cuci mata yea.
Berkenan? Isi borang order atau sms/call je Cantik Storage =)
Material: Tudung Denim + Cotton
Awning: Denim, bertatahkan Chrome, hihi
Tulis cam bertatahkan berlian jewel jewel je, (^_^)
Harga cuma RM 40.00 (termasuk kos penghantaran)
Murahnye...mana nk cari rege camni..
Ada pandangan dan komen?
Cu citer..cu citer..
(^_^)
 

nie pandangan dekat awning tudung denim kita ye
as CS tulis tadi, awning ni bertatahkan Chrome
CS tanye kat supplier, dia kata gerenti tak berkarat kalau basuh

 The only one tudung denim bentuk sabit/bulan yg CS ade
SOLD OUT
Tengs tu Ms Azree, Miri, Sarawak
kaler kelabu, cantik sesangat!!
Kod TD 06


 
Kod TD 07
 SOLD OUT
Makaseh kpd Ms. Nurhaizum dari Lawas, Sarawak
ni kaler dia dark blue
combination denim and cotton
sgt selesa bila dipakai
menambahkan keCUNnanmu =)



 Kod TD 08
SOLD OUT
material sama seperti denim di atas
cuma patternya lain sedikit
material denim di tengah-tengah, dan keliling fabrik cotton



 Kod TD 09
SOLD OUT
yg ni pon best!
pakai pun rasa cun berganda-ganda
cotton bunga-bunga, bertambah serimu =)


 Kod TD 10
SOLD OUT
corak dia kotak-kotak
kaler coklat kt tengah-tengah
dikelilingi denim kaler hitam
untuk gaya lebih ranggi
cewah!