Tudung Rose Embosed

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera buat semua pengunjung blog yg gojes (^_^)
Alhamdulillah..!! Koleksi kali ni baru je upload, tapi dalam dua hari semua dah SOLD OUT..
Nama tudung ni Tudung Rose Embosed ye.
Taburan hotfix lip lap lip lap di sekeliling awning tudung
dan juga di belakang tudung, memang mantap.
Corak bunga rose yg gojes u'ollz boleh lihat kt belakang tudung
cantik je terletak kat atas sanggul bila pakai.
Makaseh wat semua customers Cantik Storage yg baik hati.
Moga kita dapat ber'dealing' lagi (^_^)

Harga cuma:
RM 18.00 SAHAJA
(tidak termasuk kos pengangkutan)

 Taburan Hotfix di sekeliling awning tudung. 

Kod TRE 01
Colour light purple
Pandangan hadapan
 SOLD OUT

 Pandangan belakang
 SOLD OUT

 Kod TRE 02
Dark purple
 SOLD OUT

 Taburan Hotfix di atas corak bunga rose,
cantiknye...
 SOLD OUT


 Kod TRE 03
Light blue
 SOLD OUT

 Pandangan belakang
 SOLD OUT


 Kod TRE 04
Sky blue
 SOLD OUT

Cantik betul kaler ni kan?
(^^)
 SOLD OUT

 Kod TRE 05
Dark brown
 SOLD OUT

Pandangan belakang
 SOLD OUT

 Kod TRE 06
Grey
 SOLD OUT

Pandangan belakang
 SOLD OUT

Tudung Denim Ala Pearl Haya. TerHOT Di Pasaran!!

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera
Kali ni Cantik Storage datang dengan produk terbaru
Tudung Denim Ala Pearl Haya..aaaaaa!!!
Seperti yg kita sedia maklum, tudung denim memang dh jadi trend dh sekarang nie
Mana-mana i pegi semua pakai tudung denim
Stok sedia ada ni CS main campur-campur je
Sebab dh rambang mata nk milihnye..
So, apa lagi..jum cuci-cuci mata yea.
Berkenan? Isi borang order atau sms/call je Cantik Storage =)
Material: Tudung Denim + Cotton
Awning: Denim, bertatahkan Chrome, hihi
Tulis cam bertatahkan berlian jewel jewel je, (^_^)
Harga cuma RM 40.00 (termasuk kos penghantaran)
Murahnye...mana nk cari rege camni..
Ada pandangan dan komen?
Cu citer..cu citer..
(^_^)
 

nie pandangan dekat awning tudung denim kita ye
as CS tulis tadi, awning ni bertatahkan Chrome
CS tanye kat supplier, dia kata gerenti tak berkarat kalau basuh

 The only one tudung denim bentuk sabit/bulan yg CS ade
SOLD OUT
Tengs tu Ms Azree, Miri, Sarawak
kaler kelabu, cantik sesangat!!
Kod TD 06


 
Kod TD 07
 SOLD OUT
Makaseh kpd Ms. Nurhaizum dari Lawas, Sarawak
ni kaler dia dark blue
combination denim and cotton
sgt selesa bila dipakai
menambahkan keCUNnanmu =)



 Kod TD 08
SOLD OUT
material sama seperti denim di atas
cuma patternya lain sedikit
material denim di tengah-tengah, dan keliling fabrik cotton



 Kod TD 09
SOLD OUT
yg ni pon best!
pakai pun rasa cun berganda-ganda
cotton bunga-bunga, bertambah serimu =)


 Kod TD 10
SOLD OUT
corak dia kotak-kotak
kaler coklat kt tengah-tengah
dikelilingi denim kaler hitam
untuk gaya lebih ranggi
cewah!

Tudung Safiyya

Assalamualaikum wbt buat semua pengunjung Cantik Storage.
Kali ni, Tudung Safiyya ye.
Kain lycra yang lembut dan sejuk dipakai.
Kalau tengok jahitan curly-curly kat belakang tu, best je sebab jenis jatuh beralun...cewah!
Material Lycra Korea
Tengok-tengok dulu, cuci-cuci mata dulu.
Jangan lupe isi borang pesanan takut melepas kat org lain dah tudung-tudung yg gojes ni =)
RM 38.00 je (termasuk kos penghantaran)
Berbaloi-baloi dengan harganye, sebab x perlu drive, naik komuter, jalan penat-penat.


 TS 01
dark purple
so tempting..
SOLD OUT: SOLD TO SHUGIA
 TS 02
light orange
sweet
SOLD OUT

 
 TS 03
maroon
berbaloi-baloi
SOLD OUT: SOLD TO KAK PIDAH

 
 TS 04
hijau lumut
sesuai wat yg slalu keje luar
SOLD OUT

 
 TS 05
peach kaler..
SOLD OUT

Tudung Soft Denim

Assalamualaikum wbt n Welcome to u'ollz..
Kali ini Cantik Storage ade Tudung Soft Denim, tudung yang menjadi kegilaan ramai wat mase ni
aaaaaaa....!!
=)
Material Soft Denim
RM38 (termasuk kos penghantaran)
Cepat cepat, HOT ITEM nih, hihi
Isi borang ye
Feel FREE to contact me kalau u'ollz hv anything


 
TD 01
kaler baby blue 
tepi keliling dia kaler grey.
SOLD OUT
sgt2 cantik

 
TD 02
 dark blue, mcm kaler suar jeans
keliling kaler biru navy
SOLD OUT
 
TD 03
 kaler maroon
keliling purple yg cerah sket
SOLD OUT
tengs kak pidah =)

 
TD 04
 kaler dark purple
keliling grey
SOLD OUT

 
TD 05
 kaler red hot
keliling maroon
SOLD OUT