Diari 01 April 2011

Assalamualaikum & Morning Glory to everybody!
Cewah, cam nk tersedak je air melo nih, hahaha (^_^)
CS rasa mcm nk share something yg happen hari ni.
Nk wat benda baru kt dlm blog ni pulak.
Hari ni hepi sebab dh terima banyak order.
Alhamdulillah..syukur nikmat.
******
Hari ni keja, td masa otw nk g opis..tup2 ternampak pulak byk burung kat sangkar..
adeh..ade kes lagi dorg che ku tangkap neh..
Bila dorg nk hantar burung ni ke Sg. Tengi? kih kih kih :)
******
Hari ni April Fool kan? Jgn ade yg nk mengenakan i udahler..
Mana la tau kot2 Pengarah i yg garang tu wat lawak, kan?
OMG!! Rekod Malaysia neh (^_^) bos, kami sayaaang kat bos, hik hik hik
*******
Nak g mamam dlu, korang dh mamam lom?
Jgn lupe cuci-cuci mata tgk tudung terbaru ye.
Kalau berkenan, jgn segan-segan, isi je borang order, ki ki kii (^_^)
Jumpa lagi!

Chopp chopp! Nk share pic i tgh makan karipap. Tgh2 meeting lak tu, wakakaka!
Serabai tol..



Kebaya Sulam

PRODUK BAHARU SAMPAI!!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua pengunjung Cantik Storage.
Kali ini, kami di CS membawakan kebaya sulam beserta kain pasang yang gojes utk u'ollz ye :)
Cuci cuci mata dulu ok..kalau berkenan jgn malu jgn segan just drop us a call/sms/mail.
Kebaya jenis Cotton, Ditel, Dublik dan Jacquard Semi Silk, semuanya x perlu lining.
Panjang baju, 2 meter
Panjang kain, pun 2 meter.
Kain jenis corak batik/songket gitu.
Kain jenis x panas, InsyaAllah.. :)
Untuk maklumakan cik-cik puan yg gojes sekalian, kain ni belum berjahit ye. Dah jahit nanti, sure malatopp.


Harga sepasang: RM 95.00 (termasuk kos pos)
Harga Semenanjung, Sabah dan Sarawak sama je, 1 Malaysia gitu :)




Kebaya Cotton
K68

Kebaya Cotton
K87
SOLD OUT YE

Kebaya Cotton
K77

Kebaya Cotton
K81

SOLD OUT YE

Kebaya Cotton
K88
SOLD OUT YE

Kebaya Ditel
K86

SOLD OUT YE

Kebaya Ditel
K85

Kebaya Dublik
K75

SOLD OUT YE

Kebaya Jacquard Semi Silk
K69

SOLD OUT YE

Kebaya Jacquard Semi Silk
K74

Kebaya Jacquard Semi Silk
K80
SOLD OUT dgn sgt pantasnye.. :)

Kebaya Jacquard Semi Silk
K84
SOLD OUT YE
geram gak ngan kain ni, material dia besh sgt2..!
nk amik xleh, hubby jeling2 dah..kikiki (^^)

Terima kasih kerana sudi membeli-belah di Cantik Storage!
Nantikan produk-produk terbaru kami ye, produk akan datang kitaorang ade buat promotion & discount baek punyeer.. :)