Cuti-cuti Raya!

Assalamualaikum wbt semua.
Cantik Storage akan bercuti sempena Hari Raya Aidilfitri ini
bermula 24 Ogos - 4 Sept 2011.
Sebarang tempahan boleh la dibuat dengan mengisi Order Form dan e-mel, tetapi urusan pengeposan hanya akan dibuat pada 5 Sept 2011 ye.

Kami di Cantik Storage mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin.
Sebarang salah silap dari kami haraplah dimaafkan.
Terima kasih kerana menyokong Cantik Storage ye.
mmmmmuaahh..!!




berhati-hati di jalan raya. hargai nyawa anda, nyawa yg tersayang dan orang lain..

Shawl Segi Tiga Rose Morocco 3 Roses

Assalamualaikun wbt dan hai semua..! =)

Kali nie, kami persembahkan Shawl Segi Tiga Rose Morocco with 3 Roses untuk anda semua yg gojes!
Susah nk cari TRM yg ade 3 kuntum bunga rose..
Ce tgk kt blogshop lain, sumenye yg ade 1 kuntum rose sahaja.
Best kan..?! Hehe, excited lak (^_^)
Tudung ini ialah tudung yang berbentuk segitiga ye, bukan shawl.
Terdapat puluhan warna yang menarik dengan kualiti yg superb best!
Material dari jenis cotton yang lembut, tidak panas dan terletak cantik je time pakai.
Semuanya bersaiz ala-ala ML gitu.. Nape ML?? Sebab dia boleh jadi M, boleh gak jadi L (aaaa!!! bestnye!!)
U ollz sure kata mcm nie.. : Mesti mahal nie kan...???
Hehehe..manade.. manade mahal.. (^_^)
Kat kedai: RM 36 + minyak keta / tiket bas or komuter segala + kaki penat sebab jalan jauh + jajan + jeruk + milo ais = RM 50 ++.
Blog lain: RM 25-39 (tidak termasuk kos penghantaran..)
Anda sebagai customer berhak untuk membuat perbandingan harga di blog-blog mahupun premis lain yang menjual produk yg sama. Customer Always Right, hehe. World Peace!! =) 

Harga mesra pelanggan, kami cuma
RM 27.00 sahaja..!!
Termasuk kos Pos Laju.
(Sabah/Sarawak please add RM 3 only)
(Tidak termasuk inner)


TRM 001
Dark Pink
OUT OF STOCK
Makaseh laling :)



TRM 002
Red
OUT OF STOCK
Thankz to Ms. Aziah, Bt. Caves =)


TRM 003
Grey
OUT OF STOCK
Makaseh laling :)




TRM 004
Purple
OUT OF STOCK
Makaseh =)




TRM 005
Dark Grey
OUT OF STOCK
Sold to Cik Fazilah. Makaseh banyak2..! =)


TRM 006
Black
(roses is different compared to TRM 007)
OUT OF STOCK


TRM 007
Black
(roses is different compared to TRM 006)
OUT OF STOCK

TRM 008
Khaki
OUT OF STOCK
Sold to Cik Fazilah. Makaseh banyak2..! =)



TRM 009
Royal Blue
OUT OF STOCK
Makaseh laling :)




TRM 010
Peacock Blue
OUT OF STOCK
Sold to Cik Fazilah. Makaseh banyak2..! =)


TRM 011
Dark Chocolate Brown
OUT OF STOCK

TRM 012
Yellow Mustard
OUT OF STOCK
Sold to Cik Fazilah. Makaseh banyak2..! =)


TRM 013
Black
OUT OF STOCK
Sold to Cik Fazilah. Makaseh banyak2..! =)




TRM 014
Medium Mint Green
OUT OF STOCK
Sold to Cik Murni. Makaseh banyak2..! =)



TRM 015
Light Brown
OUT OF STOCK
Thanks to Ms. Ina, Kuala Kangsar =)


TRM 016
Brown
OUT OF STOCK
Sold to Cik Murni. =)


TRM 017
Brownish Grey
OUT OF STOCK
Sold to Cik Murni. Makaseh banyak2 ye..! =)



TRM 018
Navy Blue
OUT OF STOCK



TRM 019
Teal
OUT OF STOCK
Makaseh =)




TRM 020
Cream
OUT OF STOCK

PENGUMUMAN BEST!

Assalamualaikum wat semua (^^)
Ape khabar? Sihat ke? Alhamdulillah sihat, hehe
Kali ni Cantik Storage nk wat pengumuman kecik je..
Iaitu mulai minggu depan kami hanya akan menggunakan perkhidmatan Pos Laju sahaja dalam apa jua keadaan (^^)
Ini adalah untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan kami, di samping memastikan kepuasan semua pelanggan-pelanggan yang amat kami hargai.
Jangan risau dengan kos Pos Laju, sebab kami pasti memberikan harga terbaik untuk anda semua (^^)
Kos Pos Laju:
1-2 item = RM 6.00 (Semenanjung Malaysia)
1-2 item = RM 9.00 (Sabah/Sarawak)
setiap tambahan 500g hanya tambah RM2.00

Dengan ini, dengan kami memansuhkan Pos Ekspress..
(wakakaka..cam pengumuman Hari Raya la pulak..)

Shawl Cotton Plain

Assalamualaikum wbt
Kali nie Cantik Storage upload beberapa produk baru sempena Julai 2011.
Ramai yg request shawl ni.
So, tadaaa.. Shawl Cotton Plain.
Ada sepuluh helai yg plain, dan ada sepuluh yang plain jugak, tapi ada stripe senget kat hujung, cantik! (^_^)
Material adalah dari jenis cotton, tidak panas dan lembut.
Kain jenis ni amatlah best ketika memakainye, sama ada dengan inner atau pun pakai macam tu je.
Harga kami adalah yang termurah di pasaran, hanya

RM 13.00 sahaja sehelai!

Berminat? Jangan tunggu lama-lama, jum isi Order Form sekarang..
Cepat rembat sebelum kehabisan stok ye (^_^)
(tidak termasuk inner dan kos penghantaran)
Tak mau cakap banyak-banyak, jum tengok shawl cotton plain yang ada (^_^)


 SCP 01
Sky Blue
OUT OF STOCK

 SCP 02
Light Violet
OUT OF STOCK


 SCP 03
Navy Blue
must have item
OUT OF STOCK

 SCP 04
Purple
OUT OF STOCK

 
 SCP 05
Soft Pink
OUT OF STOCK
 SCP 06
Peach
OUT OF STOCK


 SCP 07
Orange
OUT OF STOCK

 SCP 08
African Violet
must have item..recommended!
OUT OF STOCK
 SCP 09
Black
OUT OF STOCK


 SCP 10
Teal
OUT OF STOCK

 SCP 11
Light Brown
OUT OF STOCK

 SCP 12
Shocking Pink
OUT OF STOCK

 SCP 13
Grey
OUT OF STOCK
 
 SCP 14
Black
OUT OF STOCK

 SCP 15
Olive
OUT OF STOCK

 SCP 16
Light coral
OUT OF STOCK

 
 SCP 17
Dark Brown
OUT OF STOCK


 
 SCP 18
Royal Blue
superb gojes! must have item
OUT OF STOCK

 SCP 19
Light Purple
cun!
OUT OF STOCK

 SCP 20
Cream
OUT OF STOCK


 
SCP 21
Shocking Peach
OUT OF STOCK

HUGE SALE!! BIG DISCOUNT!



Kali ni kitaorang nk abiskan stok sedia ada..
HUGE SALE kali ni dijalankan sehingga stok tersebut habis.
Kenapa ada HUGE SALE???
Sebab Pertama: Saya kena g kursus, hujung bulan nie..so nk clearkan stok.
Sebab Ke-2: Banyak stok baru nk masuk, sebab tu nk wat SALE besar-besaran ni, hehe.
Ce citer ce citer kat kawan dan family yg lain ye. Jasa anda amat kami hargai!
Teruskan menyokong kami, dan Selamat Membeli-belah di Cantik Storage!
Blog Tekstil Pilihan Anda!


HUGE SALE 1#
Koleksi kali ini ialah design tudung denim ekspress dengan satu layer chiffon trendy polkadot.
  • Awning panjang sampai ke pipi
  • Kain denim bergred AAA, rekaan Fazli Ferina
  • Saiz M, kalau saiz L pun fit jugak, jgn risau (^_^)
Hanya RM45 RM32 sehelai sahaja!!
(INCLUDING POS EKSPRESS!!)
(Pos Laju, please add RM 3)



 TDC 01
Denim: Blue Jeans
Chiffon: Blue White, Polkadot Black
(very recommended) 
2 AVAILABLE
OUT OF STOCK :)
Makaseh wat Kak Noor Hayati dari Sentul yg order TDC 01, TDC 03 & TDC 06 sekaligus. Makaseh byk2 ye (^_^)

 

 TDC 02
Denim: Grey Black
Chiffon: White Black, Polkadot Red
(very recommended)
TINGGAL 1 je lagi
OUT OF STOCK :)
Dan juga wat Kak Ila dari Pasir Gudang, Johor yg order TDC 02, TDC 04 & TDC 05 sekaligus. Makaseh byk2 ye (^_^)



 TDC 03
Denim: Grey Black
Chiffon: White Brown, Polkadot White
OUT OF STOCK :)


 TDC 04
Denim: Dark Moss Green, ala-ala brown gitu
Chiffon: Brown, Polkadot White
(very recommended) 
1 AVAILABLE
OUT OF STOCK :)


 TDC 05
Denim: Grey
Chiffon: Black, Polkadot Pink
1 AVAILABLE
OUT OF STOCK :)


 TDC 06
Denim: Grey
Chiffon: White Black, Polkadot Red
(very recommended) 
OUT OF STOCK :)


 TDC 07
Denim: Grey
Chiffon: Black, Polkadot White
(very recommended)
2 AVAILABLE 
OUT OF STOCK!



TDC 08
Denim: Grey
Chiffon: Black Cream, Polkadot Brown
1 AVAILABLE
OUT OF STOCK :)