Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat pengunjung blog :)
Buat kali pertama sempena pembukaan Cantik Storage, kami ingin membuat promosi jualan yg best untuk anda semua :)
Cuci-cuci mata dulu yea, kalau berkenan, jgn malu jgn segan, just contact us.
Thankz for viewing.
Happy Shopping!

Tudung Rozita Che Wan

PRODUK BARU SAMPAI!!

Mari mari marriiii..!!!
Tudung baru sudah sampai.
Tudung Rozita Che Wan diberi nama..
Kain shiffon dan lycra berkualiti digunakan.
Gerenti best, gerenti malatopp.
RM 55.00 je...
(termasuk kos penghantaran ye )


 step 1

 step 2..
sold out olready..


sold out

dah dirembat awal2 oleh cik wawa

dirembat oleh kak wan. terima kasih kak wan!! huhu

sold out jugak :)

sold tu cikgu dari Sabah, cikgu mardhiah :)

sold out

salah satu kaler yg cun malatop.
pun dh sold out jugak

 yg ni ade lagi

ade gak

sold daa..

dh jual pada en. kasim...tuk org rumah dia katanye :)

antara yg tercun. dh dijual kat orang cik adik

cun jugak! sold out..huhu

available

ade gak :)

Cantik-cantik kan semuanya.. :D
I like!!
Selamat membeli-belah di Cantik Storage!
Luv u'ollz..!

KAIN PASANG SULAM TIMBUL

PRODUK BARU SAMPAI!!

Berikut kain-kain pasang sulam timbul yang baru sampai di Cantik Storage.
Cuci-cuci mata dulu yea, kalau berkenan jangan malu jangan segan, jum shopping shopping di Cantik Storage. Sempena pembukaan sulung, kami tawarkan Harga Pembukaan untuk anda semua!
Harga asal: RM 180.00
Promosi: RM 160.00 je!!
(Termasuk kos penghantaran-Malaysia)

Kod kain:
STB = Sulam Timbul Broket (tak perlu lining)
STCE = Sulam Timbul Chiffon Helena (perlu lining, kain jenis lembut jatuh beralun)
STSY = Sulam Timbul Satin Yuryu (tak perlu lining, kain jenis lembut tak panas)
SPCE = Sulam Pita Shiffon Helena (perlu lining, kain jenis lembut jatuh beralun)


STB 617
 Asal: RM 180.00
Promosi: RM 160.00 je!
sold out

 STCE 577

 STCE 593
masih available lagi..cepat cepat :)
 STCE 580
sold to Pn. Dayang, Sabah mali :)

 STCE 589
sold tu staf JPN
tq tq :)
 STCE 593
sold out

 STCE 594
sold to Mas
selamat bertunang! :)

 STCE 596

 STCE 597
sold to Kak Wan

 STCE 598
sold out
 STCE 599
sold tu Kak Wan

 STCE 606
sold to Rin, gojes cikgu :)

 STCE 616

 STCE 611
sold out
 STCE 613

 STSY 614

SPCE 560
sold to munirah