AISYA DRESS RM 69/SET ONLY! FIT FROM M-XL!

Assalamualaikum divaz! ")

Cantik kan? Stylo kan? Sopan kan?
Harga super duper meletops kan?

~ AISYA DRESS ~

Cotton Fishtail berlengan panjang dan didatangkan sekali dengan lycra paisley skirt.
Available in black, emerald green, pink, purple, red and turquoise.
Blouse dan skirt tidak dijahit bersama, so anda yang divaz and gojes boleh pakai ianya one set ataupun menggayakannya dengan jeans atau blouse lain. Super duper jimat, kan?
Anda yang plus size pun boleh muat dan tampil gojes bak divaz, bebeh!

Ok, butiran ukuran adalah seperti berikut ye:

Cotton Fishtail Blouse
* free size (muat sampai XL)
* dress length 98 cm (hadapan), 135 cm (belakang)
* bahu 43 cm
* dada 50 cm
* pinggang 48 cm
* pinggul 60 cm
* armhole 25 cm
* panjang lengan 60 cm

Paisley Mermaid Skirt
* free size (muat sampai XL)
* skirt length 100 cm
* pinggang 42 cm (boleh stretch uo to 45 cm)
* pinggul 45 cm

Harga kami boleh dikatakan yang termurah di pasaran, sebab dekat luar ianya dijual RM 79 - 89/set.
So grab them from Cantik Storage, cecepat ye.

For order, please:
 e-mail to cantikstorage@yahoo.com
call/sms/wechat - 014 6459964
PM at our facebook page here




AD 01 - BLACK
BLOUSE & SKIRT
OUT OF STOCK


AD 02 - EMERALD GREEN
BLOUSE & SKIRT
OUT OF STOCK


AD 03 - PINK
BLOUSE & SKIRT
OUT OF STOCK


AD 04 - PURPLE
BLOUSE & SKIRT
OUT OF STOCK


AD 05 - RED
BLOUSE & SKIRT
OUT OF STOCK


AD 06 - TURQUOISE
BLOUSE & SKIRT
OUT OF STOCK


 Semua cantik-cantik beb...meleleh air mata mak jemah sebab laris sangat macam pisang goreng panaz.
Jum beli kat Cantik Storage ye, darlings.. luv u'olls pedas-pedas (^^)
Syukran!




Zuraa Lace Chiffon Shawl RM 37 Only!

Memperkenalkan Zuraa Lace Chiffon Shawl
Material: High Quality Chiffon + Lace
(very very soft chiffon)
Dimension: 1.6m x 0.6m
10 gorgeous colour available
Limited Edition
Price: RM 37.00 only
(Excluding Pos Laju)
 
 

 
Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)



Ni contoh pemakaian Zuraa Lace Shawl ye, seperti yang dapat dilihat dalam majalah Dara.com =)
Cantik kannn...!!! Rugi tak beli sehelai. Beli 2 helai lagi berbaloi-baloi =)
 


Zuraa 01 (Purple Cantik)
AVAILABLE





Zuraa 02 (Grey)
SOLD OUT




Zuraa 03 (Deep Purple)
AVAILABLE





Zuraa 04 (Purple Pink)
AVAILABLE




Zuraa 05 (Red)
AVAILABLE




Zuraa 06 (Royal Green)
AVAILABLE





Zuraa 07 (Tangerine Orange)
AVAILABLE




Zuraa 08 (Turquoise)
SOLD OUT





Zuraa 09 (White)
AVAILABLE




Zuraa 10 (Brown)
AVAILABLE



Jum Like Cantik Storage di sini dan jemputlah kawan-kawan, saudara-mara singgah shopping RAYA di Cantik Storage ye =)

 
 

LAILI: Long Cardigan With Sleeveless Maxi Dress RM 49/set Only!

Assalamualaikum dear!!
 
Jum bergaya di hari lebaran dengan koleksi super cun dari Cantik Storage (^^)
 
Kali ni Cantik Storage upload LAILI: Long Cardigan with Sleeveless Maxi Dress ye.
Boleh pakai di mana jua majlis yang anda suka, wow bestnye!
 
Set dress Laili ini adalah berasingan ye, bukan dijahit sekali, tapi dijual one set.
Yang seronoknya, long cardigan dan maxi dress ini anda boleh pakai berasingan dengan pakaian lain atau jeans kegemaran anda!
 
Laili juga boleh dipakai untuk Hari Raya yang akan menjelma nanti. Tentu seronok memakai dress yang bukan sahaja selesa, malah amat gorgeous dipandang (^^)
 
Material: Stretchable Cotton (tidak panas, selesa je masa pakai)
Saiz: Best for S-L
Ukuran boleh refer di bawah ye.
 
Cardigan:
Labuh bahu (depan) - 47 inch/102 cm
Labuh bahu (belakang) - 4 inch/102 cm
Bahu - Muat dari 12 inch hingga 15 inch
Dada - Muat dari 32 inch hingga 42 inch
Pinggang - Muat dari 24 inch hingga 30 inch
Pinggul - Muat dari 24 inch hingga 42 inch
 
Maxi Dress:
Labuh dari bahu - 53 inch/136 cm
Bahu - Muat dari 12 inch hingga 15 inch
Dada - Muat dari 32 inch hingga 38 inch
Pinggang - Muat dari 24 inch hingga 30 inch
Pinggul - Muat dari 34 inch hingga 38 inch
 
 
Harga Pengenalan Istimewa!
RM 49.00 ONLY!!!
(Harga Pasaran: RM 79-89)
(Tidak termasuk Pos Laju)
 
Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)
 
 
 
LC 1
Purple/Pink
OUT OF STOCK
 

LC 2
Brown/Yellow
OUT OF STOCK
 

LC 3
Black/Dark Turquoise
OUT OF STOCK
 


LC 4
Black/Pink
FULLY BOOKED
 


LC 5
Black/Yellow
OUT OF STOCK
 


LC 6
Black/Magenta (Purple Ribena, hehe)
OUT OF STOCK
 


LC 7
Grey/Magenta
OUT OF STOCK
 


LC 8
Brown/Black
OUT OF STOCK
 


LC 9
Grey/Dark Turquoise
FULLY BOOKED
 


LC 10
Purple/Black
OUT OF STOCK
 

Jum shopping Raya di Cantik Storage. Gedung online membeli-belah terbaik di Google! =)
 
 
 
 
 
 
 


Raya Collection: Meissa Halfmoon Shawl ~ LIMITED EDITION

Assalamualaikum wbt & Salam Sayang.
 
Koleksi hangat dari Cantik Storage, sempena Aidilfitri yang bakal menjelang.
Meissa Halfmoon Shawl Limited Edition.
 
Meissa adalah halfmoon shawl yang menggabungkan taburan manik dan lace sebagai perinciannya.
Dihasilkan secara eksklusif dan koleksi terhad, di mana sehelai warna hanya ada 1-3 helai sahaja.
Penampilan yang sweet, sopan dan elegan.
 
Material: Chiffon
Panjang: 1.5 m
Lebar: 0.7 m
(Anggaran)
 
Terdapat banyak warna menarik untuk anda. Dapatkan koleksi terhad ini segera.
Hanya sementara stok masih ada.
 
Limited okay my dearies..!

Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun
Maybank 162106901940 (SHARINAH BINTI ABDUL LAHIT).

Selepas membuat pembayaran, sila isi Payment Made Form di atas, atau boleh sms nama, alamat, kod item dan kuantiti ke 014-6459964. Terima kasih =)
 
MUST HAVE ITEM!!
 
Price: RM 59 only
(Pos Laju Semenanjung Malaysia: RM 7, Sabah & Sarawak: RM 10)

Meissa In Turqoise
AVAILABLE


Meissa In Zaffre
AVAILABLE


Meissa In Orange
AVAILABLE


Meissa In Sea Green
AVAILABLE


Meissa In Red
AVAILABLE


Meissa In Sky Blue
AVAILABLE


Meissa In Carmine (near to maroon)
AVAILABLE


Meissa In Off White
AVAILABLE


Meissa In Peach
AVAILABLE 

Meissa In Davy's Gray
AVAILABLE
 
 
Meissa In Soft Green
AVAILABLE
 
 
Meissa In Rosewood
AVAILABLE
 

Jum shopping di Cantik Storage. InsyaAllah anda akan berpuas hati dengan kualiti dan servis yang kami berikan =)







Cantik Storage On Media

Salam 1 Malaysia =)
Mungkin agak terlambat untuk kami announce, yang Cantik Storage sudah pun mencapai tahap femes emes yakni anda boleh lihat kami di dalam Majalah Dara.com, bhahahaha.. =D
Kami sertakan beberapa gambar menarik, dan sedikit gambar di belakang tabir
Jum cuci mata dan any latest product boleh klik Facebook Page Cantik Storage here.
 







**muka tokeh versi grayscale sikit, hehehe =)
 
 
Dara.com Februari 2013

Tudung Chiffon 3 Layer Butterfly, Floral & Bubble Printed

Assalamualaikum wbt.
Kali ini, Cantik Storage tampil dengan koleksi eksklusif.
Tudung Chiffon 3 Layer dengan corak rama-rama, english floral dan bubble printed adalah trend paling terkini. Koleksi seumpama ini adalah sangat eksklusif ye.
Perincian produk adalah seperti berikut:
Awning full cup, bahagian dalam adalah Thai Silk, manakala bahagian luar adalah chiffon berkualiti.
Printed layer (rama-rama, english floral dan bubble) adalah Indian Chiffon gred AAA
Layer kedua dan ketiga turut menggunakan chiffon berkualiti, bukan jenis georgette yang kasar tu ye.
Labuh 11-12" (inci)
Saiz M
Kualiti produk ini dijamin puas hati dan berbaloi mendapatkannya untuk jadi koleksi wajib anda.
Kesemua koleksi adalah sangat sangat sangat cantik in real! Dijamin puas hati (^^)
Cepat isi order form, jangan tunggu lagi..

Harga Istimewa Cantik Storage:
RM 89.00 sahaja!
(Buy 2 pcs & above, RM 85 only!)
FREE Pos Laju (Within Malaysia)
FREE Exclusive Brooch
FREE Safe Packaging (supaya awning tak patah)
Saiz M

TERA 1 ~ sangat cantik!
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 2
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 3
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 4 ~ sangat cantik in real!!
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 5
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 6
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 7
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 8
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 9
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 10
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

TERA 11
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED


FLORAL 12
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED
FLORAL 13
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

SWEET 14
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED

BUBBLE 15
OUT OF STOCK/FULLY BOOKED


LIKE Page Cantik Storage ye. Hanya klik di sini http://www.facebook.com/CantikStorage
Terima kasih semua